tiistai 24. helmikuuta 2015

Castillo de Colomares - linna Benalmadenassa

Kävimme viime viikolla ystäväni vinkistä lähimatkailemassa Benalmádenassa Castillo Monumento de Colomares:illa eli Colomaresin linnalla. Satumaisen kaunis linna on rakennettu Kolumbuksen ja Amerikan löytämisen muistoksi vuosina 1987-1994. Linnassa on runsaasti mielenkiintoisia yksityiskohtia, mm. Kolumbuksen laivat Nina, Pinta ja Santa Maria, joista viimeisin ei selvinnyt Amerikkaan saakka.

Castillo Monumento de Colomares



Linna oli mielestämme sopivan pieni ja silti riittävän monipuolinen. Lapsemme pitivät paikasta myös, erityisesti poikamme, joka on syntynyt Kolumbuksen päivänä ja jonka toinen nimi on syntymäpäivän mukaisesti Kristoffer. :)

Sisäänpääsymaksu Colomaresin linnaan oli edullinen: aikuisilta 2€ ja lapsilta 1,5€. 5v tyttäremme pääsi linnaan ilmaiseksi. Mukaan saimme suomenkielisen esitteen linnasta sekä sen numeroiduista yksityiskohdista. Mukavana lisänä mainittakoon se, että linnalle oli kotoamme matkaa alle 10km, eli ei pitkiä automatkoja tähän Aurinkorannikon nähtävyyteen! Suosittelumme siis niin pienemmille kuin isommillekin!

Osoite linnalle on:
Castillo Monumento Colomares
Finca la Carraca s/n., Crta. Costa del Sol.
29639 Benalmádena
Málaga
Aukioloajat: tarkista linnan kotisivut

Kuvia Castillo de Colomaresista


Tässäpä otoksiani. Klikkaamalla saat ne isommiksi. Näillä mennään, hastaluego!

Colomares linna Benalmadenassa













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti