keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Vaeltamassa Aurinkorannikon ja Valle del Guadalhorcen maisemissa

Suomen reissulta palatessa innostuin taas uudella tavalla tästä etelän auringosta. Haluan jälleen nauttia täysin siemauksin tästä valosta ja lämmöstä nyt kun siihen on mahdollisuus. :) Minulle valosta nauttiminen ei tarkoita kuitenkaan rannalla makoilua, vaan liikkumista sen ollessa mahdollista. Tämä vuodenaika tarjoaakin vaeltamiselle sekä muulle ulkona liikkumiselle mitä mainioimmat puitteet: ei ole tukahduttavan kuuma, mutta silti aivan riittävän lämmin niin että paksummilla puseroilla tulee jossain vaiheessa liikkumisen aikana liian kuuma.

Valle del Guadalhorce
Valle del Guadalhorce - Guadelhorcen laakso (klikkaamalla saat kuvan isommaksi)

Vaelluksella Aurinkorannikon ja Guadalhorcen panoraamamaisemissa


Tänään kävimme mieheni kanssa lasten koulu- ja kerhopäivän aikana muutaman tunnin vaelluksella Aurinkorannikon ja Valle del Guadalhorcen (Guadalhorcen laakson) maisemissa. Seurasimme Pentti Korpelan kirjan reittiä nro 24 (Kalkkiuunien metsä, vuoristolähde ja autiotila), tosin hieman lyhennettynä alusta sekä lopusta ehtiäksemme takaisin koululle. Nousua ja laskua meillä tuli 350-400m ja matkaa n.9km.

Tämäkään reitti ei ollut lasten eikä vanhusten mentävä, mutta mikäli näihin kauniisiin maisemiin huonompijalkainen tai pieni tallaaja haluaa päästä niin sinne pääsee ajamalla Cantera de los Arenales:n avolouhokselle - koordinaatit noin 36.611523, -4.625808 (voit laittaa koordinaatit Google Mapsiin). Kuljet avolouhoksen ohi, ja tulevista risteyksistä käännyt oikealle niin pääset näihin panoraamanäkymiin. Matkaa avolouhokselta Valle del Guadalhorcen panoraamanäkymiin tulee n.1,5km eli 3-4km lenkki edestakaisin mentäessä, riippuen mihin asti kuljet.

Tässäpä kuvia vaellukseltamme, olkaa hyvät! Blogin mitat eivät aivan täsmää panoraamakuvien kanssa, mutta en jaksa nyt itsekään säätää niitä tämän enempää. Kuvia klikkaamalla näät ne isompina.

Cantera de los Arenale - avolouhus
Cantera de los Arenales - Arenalesin avolouhos

Guadalhorcen laakson maisemia
Panoraamapolku <3

Me urheilijat ;)


heppoja Aurinkorannikolla
Palatessa tuli saksalainen hevosvaellusryhmä vastaan :)

Tammikun kukintaa Aurinkorannikolla
Tammikuun kukintaa Aurinkorannikolla



Mijas Pueblo polun varrelta nähtynä
Mijas Pueblo polun varrelta nähtynä

Näillä mentiin tänään; en valita! ;) Ensi kertaan, hasta luego!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti