keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta Barcelonasta

Hyvää uutta vuotta kaikille blogini lukijoille! Olkoon vuotesi 2015 onnellinen!

Me olemme olleet reissussa muutaman päivän. Ajelimme ensin Fuengirolasta Valenciaan, jossa yövyimme kaksi yötä. Siitä jatkoimme tänne Barcelonaan, jossa yövymme myös kaksi yötä ja jatkamme Suomeen huomisaamuna 10 päiväksi.

Tämä rannikkoreissu muotoutui pienen yllätyksen jälkeen; lentoyhtiö Snowbird perui menolentomme Suomeen kokonaan ja meillä olikin vain (Norwegianin) paluuliput Helsinki-Malaga-välille jäljellä. Vaihtoehtoja etsiessäni muiden lentoyhtiöiden hinnat olivat kallistuneet niin paljon, että tuumailin että samalla hinnalla melkeinpä reissailemme pitkin Espanjaa ja lennämme Barcelonasta, josta löysin edullisemmat liput Suomeen. No ehkä kokonaisuus tuli tällä tavalla hieman kalliimmaksi, mutta olipahan ainakin hyvä syy matkustella halki Espanjan rannikon. ;)

Barcelona ja Valencia ovat upeita kaupunkeja, mutta parhaimmin minulle silti tästä reissustamme on mieleen jääneet näkemämme valtavan suuret mandariini- sekä muut sitrushedelmätarhat sekä oliviitarhat Malaga-Barcelona-välillä. Tässä maassa kasvaa ihan mieletön määrä vitamiineja! Respect! :D

Minä ja tyttäreni La Sagradan edustalla Barcelonassa.

Laitan kuvia ja reissukertomusta tarkemmin ehkä koti-Fuengirolaan palattuamme. Nyt toivotan kaikille oikein hyvää Uutta Vuotta 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti