perjantai 12. joulukuuta 2014

Bioparc Fuengirola kuvina

Saimme näin joulun alla seuraksemme ihanan lapsivieraan perheineen, tokaluokkalaisen tyttäremme luokkatoverin Suomesta. Olin aivan liikuttunut kun luokkatoveri toi mukanaan monen monta kirjettä luokkatovereilta Suomesta. Ystävyys on yksi parhaimmista sekä tärkeimmistä asioista maailmassa. On ilo nähdä, että lapsillani on ystäviä, jotka muistavat. <3

Säästimmekin Bioparcissa käymisen tähän ajankohtaan. Ekaluokkalainen poikamme oli aiemmin syksyllä päässyt Bioparciin kaverisynttäreille, joten hän sai toimia oppaana.



Bioparc Fuengirola lyhyesti


Fuengirolan Bioparcissa on nisäkkäitä, matelijoita, lintuja ja hyönteisiä. Lajeja on sen verran rajallisesti, että ne kiertää hyvinkin parin tunnin aikana. Eläintarha on melko kompakti - kävelyä tulee kaikkineen varmaankin korkeintaan kilometri, ei ehkä sitäkään. Bioparc on siis kooltaan huomattavasti pienempi kuin esimerkiksi Korkeasaari.

Ekaluokkalaisen oppaamme tärppejä olivat lepakot sekä skorpionit. Skorpioneja emme kuitenkaan valitettavasti nähneet, joko ne olivat piilossa tai sitten kokonaan poissa. Sen sijaan pääsimme "Madagascarin saarelle" kierrokselle puoliapinoiden aitaukseen. Kierroksia Madagascarin saarelle järjestään usein - mennessäsi Bioparciin käy katsomassa "väärinpäin käännetyn puun" edustalta ajankohta jolloin seuraava kierros järjestetään. Bioparcissa olisi ollut myös nisäkkäiden ja lintujen esitys - lukemani mukaan jopa 40 eläintä olisi koulutettu näyttäytymään yleisölle. Tämä olisi järjestetty klo 17 (maanantaina) ja meillä oli siihen aikaan jo muuta menoa, joten emme jääneet sitä katsomaan. Olisi varmasti ollut kyllä mielenkiintoinen katsoa!

Hinta Fuengirolan Bioparciin ei ihan ilmainen ollut - se maksoi 12.5€/lapsi ja 17,90€/aikuinen. Kesäaikaan löytää useista paikoista (esimerkiksi hotelleista) muutaman euron alennuslippuja. Myös Facebook-sivuilla Bioparc näyttää mainostavan alennuksista. Niitä kannattaa seurata jos haluaa säästää muutaman euron.

Kuvia Fuengirolan Bioparcista


Enemmittä puheitta - kertokoon kuvat  puolestaan. Kuvasin suurimman osan nisäkäslajeista, muista valikoiden. Jonain päivänä kyhään vielä kuvagallerian koko blogini kuvamateriaalista. Mañana -- joskus. ;)

Ensin kuvia matelijoista.






Seuraavaksi kuvia nisäkkäistä.





Imetyshetki <3











Lepakot

Lopuksi vielä muutama kuva linnuista.





Näillä mennään. Mukavaa päivänjatkoa - Hastaluego!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti