perjantai 26. syyskuuta 2014

Erityinen päivä Fuengirolan suomikoululla - ja lauluvideo

Tänään on oikein erityinen päivä Aurinkorannikon Suomalaisella koululla, sillä koululla juhlitaan tänään Heleena Kullaksen eläkkeelle jäämistä. Heleena Kullas on toiminut koululla liikunnan ja terveystiedon opettajana siitä asti kun Aurinkorannikon suomalainen koulu aloitti toimintansa vuonna 1991. Fuengirola-lehdestä voit lukea haastattelun Heleenasta.

Tokaluokkalaisemme erityinen tehtävä


Meidän tyttärellämme Kialla on erityinen tehtävä juhlassa, sillä koko koulun laulaessa koulun nimikkolaulua hän saa olla yksi soolopätkän laulajista. Kia oli annetusta tehtävästä aivan otettu. Eikä ihme, sillä kyseessä on paitsi ihana tilaisuus, myös aivan ihana laulu. Rakastuimme siihen jo ennen Espanjaan muuttoa! Sanat löydät tästä.

Aamulla herättäessäni Kian kysyin, että eikö hän herännytkään herätyskelloonsa. Hän sanoi, että heräsi, mutta häntä väsytti ja laittoi kiinni. Perään sanoi, että ei hän halua, että juhlapäivänä olisi silmäpusseja! :D

Ihana meininki suomikoululla <3


Teinkin Kiasta pienen haastattelun aamulla ennen kouluun menoa. Sen näette videolta (Kia antoi luvan julkaista sen). :) Koululla oli (sen verran mitä me vanhemmat portin pielillä kurkkien näimme) ihana vastaanotto Heleenalle - paljon ilmapalloja, lippuja, Olé Heleena - 8395 työpäivää" - kyltti sekä tietysti koululaiset ja opettajat. Heleena itse tuotiin hevoskärryillä paikalla. Ihana fiilis oli - vaikka en edes tunne Heleenaa, meinasi minullekin tulla tippa linssiin. ;) Olemmekin kaikki iloisia Heleenan puolesta kun hän saa niin ihanan eläkkeelle jäämisen juhlan! Lämpimät onnittelumme Heleenalle!

(PS. kyseessä on ensimmäinen videoni piiiitkästä aikaa... Eikä ilmaisohjelmasta ainakaan pikaisilla yrityksilläni löytänyt kaikkia toivomiani ominaisuuksia. Tästä onkin hyvä jatkaa treenejä. ;)  )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti